Monday, November 8, 2010

Трофеј на град Белград

Викендот 6-7 во Белград се одржа јуниорски натпревар кој е традиционален веќе последниве 6 години и го организира нашиот пријател Александар Брборобич (БРБА).На натпреварот местев стази за тежинското и десетина болдер стази.Натпреварот пројде супер сите деца беа задоволни и среќни, беше убава глетка да се види како младите качуваат и се трудат.Нашите од Македонија Виктор и Давид поминаа супер(Виктор 2-ро,Давид 6-то).После овој убав помин во Белград се селам во Демир Капија спремен за правење многу насоки заедно со Владо и Кленов планираме да направиме "решето" некаде околу 30-тина насоки само ако не послужи времето (стискајте палци да издржи времето и потоа ќе има насоки за сите).

No comments:

Post a Comment