Tuesday, May 1, 2012

Упдејт фром Кучкин

Значи лајв фром Кучкин,покрај добрата салата и месо кај Кучкин сега има и вајрлес.
Тука сме од саботата, во саботата славевме роденден на Ичи и Маја, следниот ден со баце Владо и Димац отидовме до солун на шетање и кафе.Следните неколку денови се здробивме од качување. Тука сме од саботата и сеуште не ни здосадило :) денес уште малце качување па потоа одиме за Охрид па потоа за Скопје каде што ќе работиме на отварање на сезоната за вештачката карпа на кеј.
Со наполнети батерии и со позитивен дух одиме накај Скопје на тренинзи на големата вештачка карпа.

плус да не заборавам голем дел од времето го поминав во сликање на другите качувачи и беше забавно.