Tuesday, April 6, 2010

Демир Капија за прв пат годинава

Продолжен Викенд плус роденден плус Великден.За прв пат годинава бев во Демир Капија на качување,таму славев го славев 22-от роденден,фарбавме јајца,бевме кај Кучкин (стандардно после качување на салата),многу добри луѓе,добро време,И нормално најбитното имаше многу качување, сите се ујачани од зимските тренинзи,Моте на пример ги качува сите 6b без проблем,Виктор качува супер (нека извини Владо ама качува повеке од него :),Бојана качи 6 смера во еден ден(и не била она за качување)...И јас изгледа во скоро време ке се вратам во форма,сите долги и тешки смерови ги качив со по еден пад,освен новото продолжување на Џанго ја качив без пад која сигурно сега е 7б севкупно со двата дела(30 метри),ама ке кажат другите кои ке ја качат,инаку новиот смер Сортук Сканија кој го правев предходната година е сигурно најтежок смер во Радар Петра секторот (сите фаќалишта му се исчистени и чека качувачи).
Супер викенд со супер пријатели :)
Фала на Greet Jans за сликите :)