Thursday, September 23, 2010

Качување во Демир Капија,Maтka и многу други активности

Прво извинете што не пишувам редовно ама не седам на компјутер често,изминатиов месец повеке одмарав,трчав,качував лесно (новогодишен 2 пати),на водно малце тренирав и дојде ред за Демир Капија каде качував многу плус и го качив Суртук Сканија 7б/+ со кој немав к`смет откако го направив нонстоп нешто ми се случуваше качувајки го ама падна и тој па да кажам искрено е многу добар смер и чека мажи за скокот пред крајот :) (штета што нема видео од него).Владо ме снимаше на неколку смерови па ке закачам тие што се намонтирани.Се враќам во качувачка форма за природна карпа!
Поздрав