Friday, October 30, 2009

Сестра ми на Island Peak

На 29 во 10 часот сестра ми се искачи на врвот Island Peak на Хималаите!!!

Според тоа што ми пиша денес таа се чувствува добро и веке почнале да слегуваат накај Катманду,така да откако ке ми пише и ке ми прати некои слики ке ги постирам :)

горд сум на тебе БИЛЕ !!!

Wednesday, October 28, 2009

Слики од Скопје (машински)

Eве и некои слики од тренинзите во Скопје во салата на машински факултет(фала на екстрем што ми даваат да тренирам со нив) :-)


Friday, October 23, 2009

Нешто за сестра ми која е на Хималаите :)

Пред недела време сестра ми Билјана замина на Хималаите на искачување на Island Peak(6183 м.).Тие веке се почнати со искачувањето на врвот.Од последниот емаил сестра ми кажа дека се е добро и дека добро се чувствува така да се надеваме на искачување на врвот во нареднава недела.

Спортски поздрав.

емаиловите што ми ги прати се во коментари.... >>-------------->

Saturday, October 17, 2009

Качување и многу тренинзи во Скопје

Периодов често одев за Скопје на тренинзи за викендите.Тренирав ептен многу понекогаш и по два пати во ден по 6 часа,но мегутоа немам слики од тренинзите па затоа ставам некои стари слики и видеа од поодамна.
поздрав !!!

Тоа видео e на природна карпа и е првиот 7c+ смер во светот и се наога во Ла Турбие, пред 2 години бевме во Ла турбие и го качувавме овој смер :) многу ми е драго што најдов видео од истиот :)