Tuesday, November 16, 2010

Акција Демир Капија

Акцијата во Демир Капија започна,до денес во новиот сектор кој се наоѓа од десната страна пред влезот во тунелот на жолтата карпа,до денес има 11 насоки од сите тежини (од 6а+ до 7б+?),сите насоки се околу 30 метри а има и 3 насоки кои се со две должини на јаже (50 метри).Секторот ќе биде супер за во зима бидејќи е цел ден на сонце (може да се качува по кратки ракави).Ако изджи времето со оваа темпо до крајот на акцијата секторот ќе биде полн со насоки за сите и што е најубаво сите ќе може да качуваат во близина и што е најбитно на топло :)

Спортски Поздрав


п.с. слики ќе има во следниот пост

No comments:

Post a Comment