Tuesday, May 24, 2011

Балканско Првенство


Уште неполни 3 дена ќе започне Балканското Првенство, ние веќе турбо работиме за да се` да биде Топ организирано.
Стазите почнавме да ги местиме и лично се надевам на многу места на пиедесталот за нашите натпреварувачи.


еве го постерот за натпреварот изработен од нашиот Јован Иванов.

се гледаме :)

Monday, May 9, 2011

Качување во Демир Капија и на новата карпа


Минатиот викенд на еден ден случајно отидов до Демир Капија да си ги земам комплетите кои ги имав оставено од велигден на забушант.Сосема неочекувано стигнав до крај на смерот и паднав на едно движење пред крај, така да остана за следниот пат!!! Бидејќи никој не остана во Демир Капија дојдов во Скопје па тренирав на големата нова карпа, да ја запознаам подобро за да може стазите за натпревар да бидат добри.Направив и некоја насока на така да има сега полно насоки да се тренира до пред Балканското за сите кои се јуниори.Карпата е лудница и е супер долга уствари скоро како без крај,конечно има добро место за супер тренинг.

еве една слика од карпата и видео од Забушант(фала на моте и грета за сликата и видеото)