Thursday, December 30, 2010

Среќна Нова 2011


На сите Качувачи нека им е среќна новата 2011 г. многу нови искачени насоки,здравје пред се` и упорност.
Ќе се радуваме на новите успеси заедно во 2011 г.

Tuesday, December 14, 2010

Вардарска Сахара качување


На еден ден поточно на неколку саати со Владо и Кленов бевме да ги пробаме смеровите во новиот сектор,да видиме дали сме завршиле добра работа.Качивме 4 смера (Руски Јапонец 6а+, Свинско Ребро 6б+/ц, Колибри 6а+ и ФенШуи 7а).Смеровите се супер долги со многу поразлични движења од другите смерови низ Македонија.ДОБРА РАБОТА е завршена со правењето на овие смерови !!! До сите кои ќе качуваат таму обавезно тој што осигурува да носи кацига на полесните смерови (бидејки се кршат мали факалишта) и по можност да си земат челична четка за да си чистат факалишта.