Monday, September 28, 2009

Нови Инструктори !!!


Нека им е со Среќа на новите Инструктори!!!
На 19-20.09.2009 во Демир Капија имаше семинар за инструктори каде некои мои драги луге се здобија
со сертификат СПОРТСКИ КАЧУВАЧ ИНСТРУКТОР.Искрено се надевам дека ке имаат многу клиенти и дека од тие
бар дел ке станат добри спортски качувачи...качување немаше многу ама има нова насока која ја направи Брба
и е екстра долга (заслужува да се уложи време во неа).

п.с.Извинете што не пишувам редовно на блогот ама не сум активен периодов!!!
(се надевам ке се наредат некои работи како очекувам и повторно ке почнам да качувам активно)

спортски поздрав :)