Tuesday, June 23, 2009

Нешто од Демир Капија


Малце заборавив да пишувам на Блогот,затоа еве сега некоја фотографија од последното патување до Демир Капија,каде последниов период одам почесто.
Сега и скалите се направени така да немора да се минува низ река,има нови смерови,има убава клима (баш е свежо за качување),убава храна,Жути ни е уште таму.....Се е убаво !!!Новите смерови се бомба некои од нив ги качив,некои од нив следниот пат....Така да секој кој сака добар climbing дефинитивно Демир Капија ке биде Топ место за сега .