Friday, November 28, 2008

Галерија во склоп на БлоготОд сега ке можете да гледате повеке слики на Блогот,галеријата се наоѓа на десната страна од блогот.

уживајте....

Thursday, November 6, 2008

Еве нешто од Fountainbleu,La Chambotte и забавата во Берси


Оваа слика е од Фонтенбло(Fontainbleu)едно од најпознатите Болдер локалитети во европа можда и во светот.Таму се е така релаксирачко,немораш да одиш многу за да стигнеш до болдерите тие се одма тука скоро до паркингот за автомобили.Целиот локалитет се наога во шума и е многу мистично по малце и чудно зошто во сред рамница(поле) има толку многу болдери.
Ова е наш пријател кој дефинитивно има најдобра фризура која ја имам видено.

(сликано на забава после финале)
Ова тука е во La Shambotte едно многу интересно место каде се е екстра тешко и баш има фраерско качување,а за отцените да не зборуваме баш се old French !!!

Ова тука е исто во La Chambotte ама на вечера каде баш 3 дена живеевме како номади :)

После 3 дена во дивина малце на кафе во кафитерија(во Crolles),иначе во тоа мало градче се наога фабриката на Petzl за во Европа.


Тоа е на кратко за патувањето и Европското Првенство во Париз.