Wednesday, March 30, 2011

Качување болдер во Прилеп


Минатиов викенд бевме на болдер во Прилеп (традиционално),само што годинава имаше многу луѓе и беше супер,се качуваше како никогаш досега на болдер.Видовме што качувале словенците и голем дел од тоа качив и јас а и многу други,така да не се многу пред нас само треба да стегнеме г`з и да тренираме. Во саботата вечерта имаше журка која беше лудило :) Дефинитивно Прилеп и тој сектор ( камена баба) го ставам во календар за секоја моја наредна качувачка година.