Wednesday, March 28, 2012

Забушантот не забушава повеќе!

После 7-8 обиди падна и Забушант, смерот кој Ламиш го направи кога дојде на посета кај нас во Македонија.Го крстивме по него зошто нонстоп нешто забушаваше и му сметаше.Уште од тогаш сакав да го качам ама беше огромен залак за мене и мојата тогашна килажа,прво го качив Калабастер, па дури после 2 години го пробав и Забушант многу поспремен и послаб(во килажа).Конечно тренингот се исплатеше и полека ми се враќа љубовта кон природната карпа. Сега некои следни проекти се на ред :)

Во врска со отцената немам појма колку е тежок,само знам дека е потежок од Калабастер а полесен од некои 8c смерови кои сум ги качувал во странство.Ламиш рече 8б а не ја качи, така да ке видиме, годинава ке биде плодна со искачени тешки смерови па ке може да споредам и да дадам свое мислење(иако не се осеќам како некој најкомпетентен во врска со отцените и не сакам да се расфрлам со броеви, кои воедно се минорни според мене)

конечно вест вредна за на блог!
Wednesday, March 21, 2012

Рок Трип на ТРЛО

Стандард како и секоја година првиот рок трип е секогаш на Трло.
Супер пројде овој рок трип многу убаво време дури и сончаница ме фати, прва за годинава.
Со партнерката за Рок Трипови Лиде победивме и на овој роктрип иако немаше многу пријавени за натпреварување.
супер провод :)

Tuesday, March 6, 2012

Болдер Маратон во БОЛДЕРМАНИАКонечно да пишам нешто на блогот, немајки желба за пишување во последниве 5 месеци еве да пишам дека ја отворивме лигата во Спортско Качување со првиот болдер натпревар во новата болдер вежбална која се наоѓа во спортскиот центар Борис Трајковски.После многу време се собравме многу натпреварувачи и конечно се создаде натреварувачка атмосфера.
Многу стази многу забава кратко кажано!