Wednesday, November 25, 2009

Слики од СкопјеМинатиов викенд бев во Скопје на тренинг и на Маткино Трло на качување на природна карпа(немав допрено карпа 3 месеци пред тоа).Се изненадив од тоа што се ми беше тешко иако смеровите што ги качував беа лесни,сум изгубил осет за природна карпа.Се надевам дека следниот период ке одам повторно некаде на природна карпа за да повторно влезам во шема.

А останатите денови одев на машински каде што се качуваше доста добро,правевме и брзинско со Декла каде што тој беше побрз, Браво за ДЕКЛА !!!

п.с. еве слики од машински се надевам Пуци ке ми прати од Трло па ке ги закачам и нив.(eве ги и сликите од Пуци,иначе да спомнам само пуцка не оди на трло без колбаси ) :)

Saturday, November 14, 2009

Нешто од бугарија


еве и видео од Втората стаза во софија!!!
Ајде и тоа пројде за прв пат на Балканско Првенство и тоа кај бугарите.Натпреварот беше супер само што јас бев за никаде ама тоа ти е кога не одиш по натпревари често и наеднаш на голем натпревар како овој,стазите беа бомба не беа ептен тешки ниту на една не бев напумпан ама тремата ме изеде скрос,толку трема никогаш не сум имал во животот !!! Ако некогаш одам пак на големи натпревари ке треба да учествувам повеке на нашиве да поработам на тремата. се на се убав натпревар со многу мои грешки :)


поздрав

успат да кажама фала на ВЕРТИКАЛ СПОРТ за новите патики :)