Friday, June 25, 2010

Факултлет,Испити,Нова Болдер Вежбална и секако Демир Капија


Овој месец од почетокот до сега имав повеке активности меѓу кои и Факултетските (испитна сесија) ама полека проаѓа и тоа,бев во Демир Капија два пати каде се качуваше стандардно ништо особено меѓутоа најважното нешто кое што ме преокупираше (покрај испитите) е тоа што почнавме да градиме болдер вежбална која после една недела напорна работа до крајот на викендов ќе ја завршиме и конечно ќе имаме место за јак тренинг како што треба.Пошироко околу вежбалната откако ќе ја завршиме и многу им благодарам на сите што помагаа при изградбата(ке напишам друг пост за сите и опширно околу работата).

Спортски Поздрав

п.с Ке закачам слики од текот на изградбата и готовиот болдер во следниот пост.