Monday, January 5, 2009

Видеа од Качување

video
Ова видео е од една стаза во скопје (болдер вежбална)
многу интересна и динамична стаза баш мој стил.

фала на Никола за видеото.

video
Ла Кумбре на Маткино Трло

Убав смер а уште подобар зошто го качив onsight.

Овој е мојот прв 7а оnsight а и еден од првите смерови качени после повредата на прстот !!!


video

Еден обид на Калабастер сниман од Моте
(со новата варијанта без фаќалиштето за два прста)

Friday, January 2, 2009

Среќни ПразнициСрекна нова 2009

Се надевам дека на сите новата година ке ви донесе многу здравје,успеси,радост и секако сите ваши планови да доживеат реализација.На спортски план сите да освоите многу медали,многу убави моменти со сите пријатели (качувачи) и се друго што ве исполнува во животот.


Поздрав КИРЕ