Monday, January 5, 2009

Видеа од Качување

video
Ова видео е од една стаза во скопје (болдер вежбална)
многу интересна и динамична стаза баш мој стил.

фала на Никола за видеото.

video
Ла Кумбре на Маткино Трло

Убав смер а уште подобар зошто го качив onsight.

Овој е мојот прв 7а оnsight а и еден од првите смерови качени после повредата на прстот !!!


video

Еден обид на Калабастер сниман од Моте
(со новата варијанта без фаќалиштето за два прста)

No comments:

Post a Comment