Tuesday, May 24, 2011

Балканско Првенство


Уште неполни 3 дена ќе започне Балканското Првенство, ние веќе турбо работиме за да се` да биде Топ организирано.
Стазите почнавме да ги местиме и лично се надевам на многу места на пиедесталот за нашите натпреварувачи.


еве го постерот за натпреварот изработен од нашиот Јован Иванов.

се гледаме :)

No comments:

Post a Comment