Wednesday, June 22, 2011

Wild Climb

Во Вертикал Спорт има нови модели на патики од марката WILD CLIMB, сите модели се со најквалитетната гума за патики за качување VIBRAM која ја користат сите најдобри производители на патики за качување,материјалот со кој се опшиени е кожа што придонесува до подобро оформување према стапалото.I Must- патики за качување многу тешки насоки голема со прецизност на врвот на прстите.
Bat- патики со асиметрична форма,се препорачуваат за напредни качувачи.

Bat Lady- Иста технологија и перформанси како и BAT, имаат само женски бои.

Spider-Патики кои се препорачуваат за болдер, но исто така се многу добри и за тешки насоки кои бараат заглавување пета и прсти.

Triplex-Екстремно добри патики за секаков тип на качување(болдеринг,насоки на природна и во вежбална)


FIRE- Модел наменет за луѓе кои саат покомотни патики кои, се препорачуваат за традиционално качување на полесни насоки.


Sky-И овој модел исто се препорачува за традиционални односно долги насоки кои бараат комотност при користењето.

First Step- Патики наменети за деца и почетници.


Топ Патики за Екстремно качување, повелете во Вертикал Спорт да си го одберете вашиот модел.

No comments:

Post a Comment