Thursday, October 14, 2010

Рок Трип Демир Капија

На 10.10 во мојот омилен локалитет се одржа Рок Трип натпревар кој воедно беше и меѓународен имаше гости од србија меѓу кои беше и младата Сташа Гејо која инаку е европски првак во сите дисциплини,па една вечер поминавме со презентации од нејзините натпревари победи и порази од нејзините многу тешки искачени смерови.Немав многу прилика да ја гледам како качува но ваљда некој следен пат.Е сега да кажам дека со Лиде бевме пар на рок трипот и победивме убедливо со можеби 1000 поени разлика и качувавме до вечер а последниот смер го качив во темница без челна лампа и беше најлудата работа направена досега од мене иначе смерот беше 7а+/б,сватив дека ние качувачите уживаме во мачење... Плус и беше ладно како никогаш досега,исто имаше и луѓе како во добрите лета пред неколку години,беше убаво да се види толку народ таму после толку време :)

слики ке има кога ке добијам.

No comments:

Post a Comment