Tuesday, October 12, 2010

Матка

Предходниот викенд имавме извонредно време на Матка и качувавме 3 дена под ред каде се качи се и сешто,заедно со Владо,Здрле,Лиде и скоро цел екстрем,од многу сонце тие денови дури и се исончавме.Ги качував скоро сите смерови на св. Никола Шишевски го качив и Види Поскок кој викаат дека е 7б и тотално не е мој стил на многу мали фаќалишта.Следниот ден со Лиде "заглавивме" на Панчев каде се туткавме на сидришта,повеќе време губевме во средување опрема на сидришна него ли во качување,ама го спукавме без проблеми,со Владо качувавме некој смер Нина на ковани клинови и на тој смер супер си пројдов .Супер качување со многу добри луѓе!

No comments:

Post a Comment