Wednesday, November 25, 2009

Слики од СкопјеМинатиов викенд бев во Скопје на тренинг и на Маткино Трло на качување на природна карпа(немав допрено карпа 3 месеци пред тоа).Се изненадив од тоа што се ми беше тешко иако смеровите што ги качував беа лесни,сум изгубил осет за природна карпа.Се надевам дека следниот период ке одам повторно некаде на природна карпа за да повторно влезам во шема.

А останатите денови одев на машински каде што се качуваше доста добро,правевме и брзинско со Декла каде што тој беше побрз, Браво за ДЕКЛА !!!

п.с. еве слики од машински се надевам Пуци ке ми прати од Трло па ке ги закачам и нив.(eве ги и сликите од Пуци,иначе да спомнам само пуцка не оди на трло без колбаси ) :)

No comments:

Post a Comment