Saturday, November 14, 2009

Нешто од бугарија


еве и видео од Втората стаза во софија!!!
Ајде и тоа пројде за прв пат на Балканско Првенство и тоа кај бугарите.Натпреварот беше супер само што јас бев за никаде ама тоа ти е кога не одиш по натпревари често и наеднаш на голем натпревар како овој,стазите беа бомба не беа ептен тешки ниту на една не бев напумпан ама тремата ме изеде скрос,толку трема никогаш не сум имал во животот !!! Ако некогаш одам пак на големи натпревари ке треба да учествувам повеке на нашиве да поработам на тремата. се на се убав натпревар со многу мои грешки :)


поздрав

успат да кажама фала на ВЕРТИКАЛ СПОРТ за новите патики :)

No comments:

Post a Comment