Friday, October 30, 2009

Сестра ми на Island Peak

На 29 во 10 часот сестра ми се искачи на врвот Island Peak на Хималаите!!!

Според тоа што ми пиша денес таа се чувствува добро и веке почнале да слегуваат накај Катманду,така да откако ке ми пише и ке ми прати некои слики ке ги постирам :)

горд сум на тебе БИЛЕ !!!

No comments:

Post a Comment