Thursday, December 24, 2009

Првенство 2009 Скопјевидеото од е од финалната стаза,а од супер финале е на YouTube.


Извинете што пишувам толку касно после Првенството,ама чекав да ми ги пратат сликите од натпреварот за да биде добар постот.Добар натпревар со супер финале :) честито на Ване за тоа што стана најмладиот шампион на Македонија и Горан(малик) за неверојатната сила,секоја чест за двајцата !!! На овој натпревар јас завршив трет ама сите качивме исто на сите стази така да можеби требаше да има нова стаза за во супер финале а не само 3-4 нови фаќалишта,ама тоа е тоа се надевам дека на следниве натпревари нема да има технички инциденти од стилот на свртени комплети и слично. Спортски Поздрав

No comments:

Post a Comment