Monday, October 6, 2008

Демир Капија


Конечно да напишам и нешто што треба да се спомене.
Септември изгледа беше мој месец иако се беше така брзо и пролазно,сепак да споменам дека Калабастер(смерот во Демир Капија) го качив после малце работење на новата варјанта без факалиштето за два прста кое се скрши нажалост,сега е малце со поголеми потези на pinch факалишта ама интересно е и сега. :)

Големо фала до сите кои беа таму и ме бодреа за време на качувањето и секако на Вертикал Спорт .

Фала и за Моте од кого и се сликите .

1 comment: