Wednesday, October 8, 2008

Тренинг Скопје


После многу качување на Демир Капија и многу одмарање дома,редно беше малце да потренирам на болдер,па затоа бев во Скопје некое време каде што искрено се тренираше здраво баш како што треба.Заедно со Никола секој ден бевме таму и киневме тетиви, а кога се вракав од тренинг секогаш со Лиде се правеше вечера после која ретко кој може да остане буден(бидејки беше вкусно се јадеше како да не сме јаделе цела недела).Искрено супер помината недела во Скопје и уште подобар тренинг.

No comments:

Post a Comment