Saturday, October 11, 2008

Chilling


Во последно време се нема мотивација ич за качување чудна работа за овој период од годината кога најмногу треба да се качува,јас одмарам и немам енергија за ништо можда малце е и тремата пред Европското првенство.Исто така и малце на јадење треба да се посветам кое го избегавав додека тренирав овој период кај нас на ѕидот :)

3 comments:

  1. Шо лажеш бе? Шо не кажеш дека почна да пиеш!!!

    ReplyDelete
  2. Ne pie coveko ic duri cudna rabota.si go sfati izgleda sportot seriozno.pozdrav

    ReplyDelete
  3. Пие, само се крие од јавноста!!!

    ReplyDelete