Thursday, October 30, 2008

Европско Првенство Париз (во салата Омни Спорт БЕРСИ)
Оваа првенство беше нешто прекрасно,таква организација,натпреварувачи,зидови,болдери, се беше до перфекција организирано.А сега нешто за качувањето таму.
Се натреварував во болдер и тежинско,болдер беше катастрофа(од моја страна нормално),а од друга страна пак тежинско искрено сум презадоволен зошто стазата иако беше тешка(потешка од прва група) беше со многу чудни потези на големи растојанија..... на кратко Fucking Hard... сега уште ми е мака што паднав поради моја грешка не заради умореност или пак заради трема,што од друга страна ми дава кураж за да тренирам појако во следниов период.


толку за во Париз кога ке ги добијам сликите ке има и постови за останатиот дел од патувањето во Франција(Fontainbleu,Crolles,La Chambotte....)

No comments:

Post a Comment