Thursday, November 6, 2008

Еве нешто од Fountainbleu,La Chambotte и забавата во Берси


Оваа слика е од Фонтенбло(Fontainbleu)едно од најпознатите Болдер локалитети во европа можда и во светот.Таму се е така релаксирачко,немораш да одиш многу за да стигнеш до болдерите тие се одма тука скоро до паркингот за автомобили.Целиот локалитет се наога во шума и е многу мистично по малце и чудно зошто во сред рамница(поле) има толку многу болдери.
Ова е наш пријател кој дефинитивно има најдобра фризура која ја имам видено.

(сликано на забава после финале)
Ова тука е во La Shambotte едно многу интересно место каде се е екстра тешко и баш има фраерско качување,а за отцените да не зборуваме баш се old French !!!

Ова тука е исто во La Chambotte ама на вечера каде баш 3 дена живеевме како номади :)

После 3 дена во дивина малце на кафе во кафитерија(во Crolles),иначе во тоа мало градче се наога фабриката на Petzl за во Европа.


Тоа е на кратко за патувањето и Европското Првенство во Париз.

No comments:

Post a Comment