Monday, September 5, 2011

Метеора и Пили


Со гостите од Кореа на еден викенд бевме во Метеора и Пили. За Метеора немам зборови ептен е хардкор местото.Иако бевме само два дена таму качивме 3 смера од кои едниот е на Спиндел познатата игла на Метеора која ја имаше на насловна на Гримпер магазинот, не им ги знам имињата на смеровите но затоа имам некои слики. Во недела пред да се вратиме бевме во Пили и местото е многу јако има 3-4 лесни смерови од 6а+ до 6б+/ц а другите 70 насоки сите се повеќе од 6ц+.Тој ден качив 7а+ на онсајт и качувавме многу други смерови, меѓудругото со Ване качувавме и една 7ц+/8а. Слики во прилог!

Се враќам таму за една недела!!! :)
No comments:

Post a Comment