Thursday, August 25, 2011

Заборавен пост :)

Многу време откако не сум пишал, не дека немам време но многу малце седам на компјутер,изминативе месеци беа супер,многу се работеше на карпата има многу заинтересерини што е најбитно за нашиот спорт така да работава се движи полека но сигурно, покрај работата на карпата не сум отишол на качување многу а и помалце тренирам но нели се во интерес на спортот.Изминатава недела бевме во Демир Капија со Ненад Матич и компанија па качувавме малце но за мој "к`смет" се погодија најжешките денови од месецов па скоро и да лежев по цел ден, па еден ден малце во Солун на бањаре, па потоа кај Томи на журка па така ептен опуштено проаѓаат деновите но полека полека се враќам во форма,почнав да качувам и на вештачката карпа па здравје додека да залади малце би требало да сум во Топ форма. тоа е тоа кратко а јаснo :)

No comments:

Post a Comment