Saturday, October 17, 2009

Качување и многу тренинзи во Скопје

Периодов често одев за Скопје на тренинзи за викендите.Тренирав ептен многу понекогаш и по два пати во ден по 6 часа,но мегутоа немам слики од тренинзите па затоа ставам некои стари слики и видеа од поодамна.
поздрав !!!

Тоа видео e на природна карпа и е првиот 7c+ смер во светот и се наога во Ла Турбие, пред 2 години бевме во Ла турбие и го качувавме овој смер :) многу ми е драго што најдов видео од истиот :)

No comments:

Post a Comment