Monday, April 2, 2012

Нов сектор во Демир Капија

Во организација на МСКФ, односно комисијата за качувачки локалитети отворивме нов сектор кој го крстивме ПЛАЖА, и се наоѓа после двата тунела каде што има мал паркинг. Местото е супер само што ке треба повеке да се чисти затоа сега направивме само 3 насоки.Сите насоки се потешки од 7а ( со тешки стартови). Исто така и местото го исчистивме од ѓубре и од од наносот на гранки и дрвја кои беа под насоките.
На оваа акција за оклинчување учествуваа Владимир Трповски,Слободанко Хаџи Илиев,Димитар Попов и Кире Серафимовски.

Па ајде качувачи пробајте ги новите смерови и дајте отцена :)

Смеровите од десно на лево:
1.Копа кабана..................?
2.Танга..................?
3.sex on the beach..............?

Спортски поздрав

No comments:

Post a Comment