Wednesday, March 28, 2012

Забушантот не забушава повеќе!

После 7-8 обиди падна и Забушант, смерот кој Ламиш го направи кога дојде на посета кај нас во Македонија.Го крстивме по него зошто нонстоп нешто забушаваше и му сметаше.Уште од тогаш сакав да го качам ама беше огромен залак за мене и мојата тогашна килажа,прво го качив Калабастер, па дури после 2 години го пробав и Забушант многу поспремен и послаб(во килажа).Конечно тренингот се исплатеше и полека ми се враќа љубовта кон природната карпа. Сега некои следни проекти се на ред :)

Во врска со отцената немам појма колку е тежок,само знам дека е потежок од Калабастер а полесен од некои 8c смерови кои сум ги качувал во странство.Ламиш рече 8б а не ја качи, така да ке видиме, годинава ке биде плодна со искачени тешки смерови па ке може да споредам и да дадам свое мислење(иако не се осеќам како некој најкомпетентен во врска со отцените и не сакам да се расфрлам со броеви, кои воедно се минорни според мене)

конечно вест вредна за на блог!
No comments:

Post a Comment