Tuesday, March 6, 2012

Болдер Маратон во БОЛДЕРМАНИАКонечно да пишам нешто на блогот, немајки желба за пишување во последниве 5 месеци еве да пишам дека ја отворивме лигата во Спортско Качување со првиот болдер натпревар во новата болдер вежбална која се наоѓа во спортскиот центар Борис Трајковски.После многу време се собравме многу натпреварувачи и конечно се создаде натреварувачка атмосфера.
Многу стази многу забава кратко кажано!No comments:

Post a Comment