Friday, February 4, 2011

Тренинг,Празници и Сестра ми во Јужна Америка

Минатиов месец ми беше полн со активности колку спортски и толку "неспортски".Поголемиот дел од времето го поминував во Скопје каде што тренирав со луѓето од Екстрем,конечно салата на Машински ја отворија па тренирав и таму.
Што е најбитно почнавме да работиме на филмот за Спортско Качување,теасерот го снимивме и е супер (во некој следен пост ке го закачам и него), здравје па во мај ке почне да се работи и на филмот.
Е сега сестра ми Билјана беше на Аконкагва минатиов месец и не успеа да се качи,искерено добра школа е тоа,сепак врвот ке остане таму па ке може да оди пак.No comments:

Post a Comment