Saturday, August 14, 2010

Натпревар во ДворНа новиот болдер кај Владо во двор се направи еден убав настан каде се качуваше не многу ама беше интересно,сите си правеа стаза а другите требаше да ја качат и беше многу интересно сите беа со различни идеи и затоа имаше секакви стази.Убави неколку дена во Скопје!

п.с.Имено мојот спонзор ВЕРТИКАЛ СПОРТ следната недела ќе пушти во функција нов веб сајт со онлајн купување Посетете го!

No comments:

Post a Comment