Friday, July 9, 2010

Болдер Вежбална

Еве конечно и нашиот клуб доби своја болдер вежбална,после многу време и ние ке имаме место за добар тренинг.Вежбалната ја изградивме за околу една недела ентузијастичка работа од неколку луѓе на кои јас лично сум им благодарен.Фала на Вертикал Спорт(мислам на Владо),на општина Струмица за просторот,на Александар Брзаковски,татко ми,Александар Костов со кои секој ден се работеше и покрај обврските кои ги имаат,фала на сестра ми за бојадисувањето :),Овој проект немаше да биде каков што е денеска без сите нив.
Воедно вежбалната ќе биде отворена за сите членови на СКК Но Лимитс,но и за сите други кои ќе сакаат да тренираат спортско качување,ќе почнеме со тренинзи следната недела бидејки има уште некои ситни работи околу истата.


Затоа Фала на сите кои помогнаа !!!


No comments:

Post a Comment