Saturday, May 29, 2010

Пак Демир Капија

Изминатиов викенд бевме многу луге во Демир Капија супер си поминавме и качувавме многу.За 3 дена качив 25 насоки што значи се вракам полека во форма,плус качив и една насока од новиот сектор(од потешките) Pure GRIP за отцена не сум сигурен ама е некаде околу 7б (следниот пат ке качувам повеке и ке може да споредам).
Сега за другите:
Моте си ја качи својата прва 7а-,сестра ми почна пак да качува и за малце не ја качи Мицковска (следниот пат ке ја качи),Александар(малиот) од наш клуб за прв пат доаѓа на природна карпа и качи 6а+ без проблем.

Демир Капија here i come again soon :)

No comments:

Post a Comment