Tuesday, May 18, 2010

Натпревар Водно


Ништо и од овој натпревар кој требаше да се одржи на Водно,каде што има изградено нова вештачка карпа која чека да се направи "сефте" натпревар на неа.Меѓутоа како што знаете овој викенд во саботата времето беше катастрофа па затоа се тренираше во Даре Џамбаз преку ден а потоа на вештачката карпа во Машински Факултет.Во неделата случајно отидовме на Матка малце да се раскачуваме меѓутоа имаше многу ветар и беше ладно затоа не качував многу (само 3 смера).Потоа сите бевме кај Владо во двор на скара каде што беше супер,многу луѓе, многу муабети,многу смешки.Вака треба почесто да се собираме.
Ако се биде ОК,следниов период ке почнам и јас да тренирам :)

No comments:

Post a Comment