Monday, March 29, 2010

За Периодов

Последниве два месеци не тренирам затоа и немаше постови на блогот,меѓутоа последниве два викенди бев на природна карпа т.е. на болдер во Прилеп и нормално на Трло како и секоја година оваа време,беше супер и таму и таму и мислам дека ми се враќа мотивацијата :)

Еве неколку слики од Трло,а тие од Прилеп ке ги постирам кога ке ги земам.

No comments:

Post a Comment