Tuesday, May 26, 2009

Работен Продoлжен викенд за мене и некои мои драги луге :)

Викендот и дел од неделата поточно од 16 до 20 мај во Демир Капија бевме јас,Владо и Брба од Србија(машина човек).Во тој мал период со мнооогу работа се отворија уште 10 насоки(или можеби 11),кои искрено се ептен добри,за тежина да не зборуваме (има за секој по нешто па дури и некои смерови на кои ке треба да се работи некое време).Па некои следни викенди откако ке завршат овие испитите на факултет ке почнам да тренирам бидејки овие насоки заслужуваат да се одвои време за нив.

Поздрав и се надевам дека во скоро истиве насоки ке бидат искачени(плачат насокиве за прво искачување) :)

No comments:

Post a Comment