Wednesday, April 22, 2009

GeyikBayiri,Аntalija и мнооогу Качување

Мнооогу магично место...... едноставно без зборови после качувањето во Турција,многу добри луѓе,многу смерови onsight (најмногу досега за мене)многу забава,многу портокали (од мојата плантажа),за ова место би можел да зборувам само со суперлативи :)....

Ова за мене беше едно патување каде имав со план да соберам искуство и мноооогу инспирација,секако успеав во тоа, (само уште факултетот да не ми зимаше толку многу енергија и се ке беше таман).

За мене местото беше малце топло,но секако имаше и сектори кои беа во сенка цел ден па качував таму.

Доста зборување сликите нека зборуваат :)

п.с. листа на смеровите качени ке напишам подоцна.(повеке слики во галеријата) ----->>

2 comments: