Saturday, April 4, 2009

Маткино Трло

Еден од моите омилени настани секако е Рок Трипот на Маткино Трло.
Овој рок трип беше супер, многу добри луѓе,истите смерови а сепак е еден од најдобрите качувачки сектори,има баш се за секого :)
доста пишување ајде некоја слика од рок трипот
No comments:

Post a Comment